Over ons

De caravanverzekering is een onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën. Wij zijn gevestigd in Heerenveen en in 2002 zijn we begonnen met het aanbieden van verzekeringen.

We zijn gespecialiseerd in vrije tijd verzekeringen. We zijn hier erg trots op, we  mogen klanten verwelkomen uit heel Nederland. Ons kantoor bestaat uit een jong team die stuk voor stuk plezier hebben in hun werk. Dit merk je als klant.

We hebben samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen, verzekeringen ontwikkeld, die transparant zijn en voordelig. De verzekeringen die wij aanbieden hebben een prima kwaliteit/prijs verhouding. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent.

We hebben per product een website gelanceerd. Je kunt dus gemakkelijk alle informatie vinden die je nodig hebt voordat je een verzekering online aanvraagt. Hieronder zie je de verzekeringen waar we in gespecialiseerd in zijn. Daarnaast kunnen we je ook helpen als je bijvoorbeeld je huis wilt verzekeren. Hier nemen we altijd de tijd voor, meld je hiervoor met dit formulier aan.